Εισαγωγή

Μοτό από Αγγλία

Δουλεύουμε με την Kamikaze Μotorcycles από το 2003 και λειτουργούμε από τότε ως συνεργάτες. Εξυπηρετούμε με αυτον τον τρόπο την ελληνική αγορά με τις υπηρεσίες ελέγχου, πληρωμής, μεταφοράς και εκτελωνισμού μοτοσυκλετών από τη Μεγάλη Βρετανία στην Ελλάδα.

Η έδρα είναι στο νοτιοδυτικό Λονδίνο SW18 και η αποθήκη απ'όπου γίνονται οι φορτώσεις/αποστολές στη Ελλάδα, στο Basildon, Essex, ανατολικά και μόλις έξω από τον περιφερειακό του Λονδίνου M25.

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά μοτοσυκλέτας στη Βρετανία είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να χρειάζεστε.

Αν χρειάζεστε βοήθεια με την αγορά/μεταφορά μοτοσυκλέτας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία σε προσιτή τιμή.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία:

 • ελέγχο
 • πληρωμή
 • μεταφορά
 • και εκτελωνισμό, για μια μοτοσυκλέτα από τη Μεγάλη Βρετανία μέχρι το γκαράζ σας.

Η υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι κυρίως μεσιτικές και σε όλα τα επίπεδα.

Έλεγχοι

Αν και η εμπειρία μας είναι γενικά πολύ καλή και η βρετανική αγορά εμπνέει εμπιστοσύνη, εξετάζουμε πολλές παράμετρους πριν προβούμε στην τελική εξόφληση μιας μοτοσυκλέτας.

 1. HPI Check: Έλεγχος σε ειδική βάση δεδομένων για το αν η μοτοσυκλέτα έχει παρακράτηση, έχει εμπλακεί σε ατύχημα, φωτιά, κλοπή ή όποια άλλο συμβάν σε σχέση με τις αρχές και τις ασφαλιστικές εταιρίες.
 2. Άδεια Κυκλοφορίας: Ελέγχουμε την αυθεντικότητα της άδειας της μοτοσικλέτας, καθώς και αν η χρονολογία, έγκριση τύπου, αριθμοί πλαισίου, κινητήρα, κυκλοφορίας και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη αντιστοιχούν στη μοτοσυκλέτα.
 3. ΚΤΕΟ: Τα ΚΤΕΟ (ΜΟΤ) στην Βρετανία εκτελούνται υποχρεωτικά και σε ετήσια βάση μετά τη συμπλήρωση του 3ου έτους από την έκδοση της άδειας της μοτοσυκλέτας. Τα ΚΤΕΟ μας βοηθούν να επιβεβαιώσουμε τα χιλιόμετρα της μοτοσικλέτας αφού αναγράφονται.
 4. Service History: Έλεγχος του Service Book για ταυτοποίηση πάλι των χιλιομέτρων, χρήσης και κατάστασης της μοτοσυκλέτας, καθώς και για την πραγματοποίηση τυχόν ανακλήσεων της αντιπροσωπείας.
 5. Frame No: Ελέγχουμε τον αριθμό πλαισίου για τυχόν παραποίηση και ταύτιση με την άδεια κυκλοφορίας.
 6. Damage/wear: Ελέγχουμε διάφορα σημεία της μοτοσυκλέτας για αξιολόγηση της κατάστασής της ως αναφορά τυχόν παλαιότερα ατυχήματα ή κακή χρήση.
 7. Επικοινωνία με πελάτη: Επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά από το σημείο αγοράς της μοτοσυκλέτας για πλήρη αναφορά σχετικά με την κατάστασή της και επιβεβαιώνουμε μαζί σας οτιδήποτε απέχει από τη αρχική περιγραφή της. Σε περίπτωση διαφοροποίησης από την περιγραφή και κατόπιν συννενόησης μαζί σας, δεν προχωράμε στην αγορά...


Εξόφληση αγοράς, Συμβόλαιο Αγοράς/Μεταβίβαση: Συμπληρώνουμε τα απαραίτητα έγγραφα με τον ιδιοκτήτη για την μεταβίβαση και εξόφληση της μοτοσυκλέτας, κάποια των οποίων στέλνονται στο βρετανικό υπουργείο συγκοινωνιών (DVLA).

 



Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στις 2 χώρες αφού ανεβοκατεβαίνουμε συχνά. Για όποια απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πιο αναλυτικές πληροφορίες στο: www.kamikazemotorcycles.co.uk

Facebook